¨‘°ºO Követőim Oº°‘¨

2015. december 30., szerda

¨‘°ºO I.L.N.P. - Neon Rosebud Oº°‘¨

Sziasztok!


Ismèt egy lakkal kèszűltem nektek, ami most az I.L.N.P. kollekcióinak egyik darabja.
Régóta szemezgettem már ezen márka lakkjaival, főleg, mikor egy-egy csodás bejegyzést láttam róluk. De az áruk visszatartott. 
Hosszú hezitálás után arra jutottam, hogy névnapom alkalmából meglepem magam egy I.L.N.P. multikróm és a F.U.N. Laquer - Million Dollar Dreams nevű lakkjával. (Ez utóbbiból is lesz majd bejegyzés).
Elsőre az Open Fields nevezetű árnyalatot szerettem volna, de mint kiderült, sajnos elfogyott, így tovább sóvárgok utána, hátha sikerűl megszereznem valahogy. :(
Így került hozzám helyette a Neon Rosebud.


Már az üvegében látszik a különlegessége, hiszen se nem zöld, se nem lila, mèg is mindkettő; attól függően, hogyan esik rá a fény.
Maga az üvegcse hasonlóan letisztult, mint a F.U.N. Laquerè, semmi extra.
Márka név, kiszerelés feketével az üvegcse elejèn, az árnyalat neve pedig az alján található. Kupakja egyszerű matt fekete, tetején a márka neve dombornyomottan. Nem is kell ennél több szerintem, hiszen már maga a tartalma is igazán feltűnő.
Az ecsetével szépen lehet dolgozni.
A lakk pedig töményen tartalmaz zöld ès lila metálos fényben játszó pelyheket.
Önmagában nem érdemes a körmeinkre kenni, mert nem olyan szép. Viszont ahhoz, hogy azt a tömény ès szép színt és eredményt érjük el, érdemes vagy lilát vagy zöldet alá kenni.
Ugyanis nekem ehhez az eredményhez, amit a képeken látni, 6 réteget kellett használnom.
Igen, élőben gyönyörű, ahogy esik a fény, hol zöld, hol lila, de némi kis barnás, narancsos fényt is fel véltem fedezni haloványan. :)
Nekem erről a lakkról valahogy az esőerdők jutottak eszembe.
Száradása is jó, ahogy nekem tartósságra se volt gondom.
De most már beszéljenek a képek!

A lakkot meg is rendelhetitek:


Köszönöm a figyelmet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése