¨‘°ºO Követőim Oº°‘¨

2015. április 26., vasárnap

¨‘°ºO Essence Crystal Szemhéjtus Duochromjai Oº°‘¨

Sziasztok!


A mai bejegyzésben két kedvenc szemhéjtusomat mutatnám be, melyeket még tavaly adott ki az Essence csapata. Eleve imádom a színes tusokat és szemceruzákat, már jó ideje szemhéjpuder helyett inkább ilyenekhez nyúlok. :)
Most el is hoztam a két kedvencemmel készült tesztemet. Már jó ideje használatban vannak, így kiforrott véleménnyel írok róluk. :)
Még mikor bejöttek, nagyon vártam, hogy az itteni Rossmannokba is megérkezzen, ám elöbb szereztem be Pesten, mert hónapokig csak a régi kollekciók voltak kirakva... Hurrá, éjjen Érd....

Miután kipróbáltam, egyből beleszerettem mind kettőbe. :)

Kialakítások nem sokban tér el, mint az átlagos folyékony tusok. Kupakjuk fémes ezüst, könnye le és visszacsavarható. Maga az ecset elvékonyított tus ecset, mely könnyen kezelhető, szépen fel lehet vinni a festéket a szemhéjakra.

A kék a Blue heaven, míg a rózsaszín a Rosy Rush nevet kapta. Gyönyörű opálos duochrom hatást kelt a szemeken.

Önmagukban világoskék és világos rózsaszínűek., de amint fény éri őket, gyönyörű gyöngyház hatást keltenek. A kék fényes égkék csillámokban, míg a rózsaszín arany csillámokban játszik.
És ha egy színes rétegre kenjük, a színek felerősödnek az alattuk lévő színtől függően. Mutatom is. :)


Rosy Rush felső arany alapon, míg az alsó világos rózsaszín alapon látható.Blue Heaven akcióban. Legelső égkék alapon, középső sötét kék alapon, míg az alsó sötétzöld alapon látható.
Tartósságuk nagyon jó, egész nap kitartanak mindenhogyan. :) Ráadás a rózsaszín-arannyal van, hogy az egész szemhéjam kikenem, mert úgy is csodás. Szolid, még is különleges hatást kelt. :)
Nem kenődik és nem maszatolódik el a nap folyamán. És imádom a színeit.
Végre egy olyan szemhéjtus az Essence-től, melyeket nagyon eltaláltak. :)


Nektek meg van valamelyik? Tapasztalatok?Kinek hogy tetszik?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése