¨‘°ºO Követőim Oº°‘¨

2014. május 31., szombat

¨‘°ºO Playboy After Shave Blzsam Férfiaknak - Playboy Morning Fight TESZT Oº°‘¨

Sziasztok!


Nem, nem én teszteltem, bár borotválkozás utánra van, tehát. :D
De mivel férfias illatú így nem. :)
Nos ezt a terméket barátom tesztelte le.Leírása:

Az ébredés néha kemény dolog. Ha küzdesz a reggelekmegpróbűltatásaival, húzz magadra egy Playboy boxeralsót, szállj ringbe és vedd fel a harcot a fáradtsággal! Meglátod, győzni fogsz! A Playboy Morning Fight After Shave balzsam B5 provitamin és pezsdítő mentol tartalmának köszönhetően azonnal energiával tölt fel. Ez a te igazi reggeli ébresztőd amivel kiütheted a fáradtság és a irritált bőr okozta kellemetlenségeket. A bőröd hidratált, puha és életteli lesz, friss, citrusos illata pedig leveszi a lábáról a legszebb csajt is... neki anyi!

Kialakítása:

Ezüstös szűrke flakon, melynek kupakrésze matt fekete.
Elől sérga matricán fekete playboy nyusz fej, egy nyuszi hölgyemény és persze a felirat kapott helyet feketével, illetve piros sávban fehérrel maga a termék tipusának neve.
Ha az ember rá néz, egyből a Warning felíratos táblák jutnak eszébe, minth azt suggalná, vigyázat, magasfeszűltség. Kupakjának tetején homorúan a Playboy embléma foglal helyet.
Maga a tubus, mintha a férfi felső testet szimbolizálná.Maga a termék híg, fehér krém, illata finom, férfias.
Elég egy borsó szemnyi az egész arcra, állaga könnyed, könnyen felvihető, hamar beszívja a bőr.
Puhává, frissé tette, nem nehezítette el. Illata sokáig érezhető, friss pasi illat. :DMire kiszedtem belőle, milyen is a balzsam, fél nap volt, mivel nem valami bő szavú, pasik...

További Szép Napot!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése