¨‘°ºO Követőim Oº°‘¨

2014. március 15., szombat

¨‘°ºO Tavaszi Rimmel London Újdonságok Oº°‘¨

Sziasztok!


Ma a Rimmel London tavaszi újdonságait mutatnám be nektek, melyet ismét Kate Moss neve fémjelez.
A méltán híres modell, Kate Moss immár 25 éve van a pályán, rengeteg termék és sikeres divatanyag köthető az ő nevéhez, így nem lep meg minket, hogy egy új smink kollekcióval rukkoltak elő a Rimmel London-nal karöltve.A Rimmel leg újabb termékei a ScandelEyes Rockin' Curves Szempillaspirál és GlamEyes HD szemhéjpúder paletták, melyek szuper színekben tündökőlnek.


A ScandelEyes Rockin' Curves Szempillaspirál-t a 80-as évek rock zenéje, stílusa ihlette, ami tükröződik mind kialakításban, mind csomagolásban.

Leírása:

A ScandalEyes Rockin’ Curves szempillaspirál különlegesen kiképzett, megtört, szív formájú keféje tökéletes eszköz a nagy, ívelt pillák megformázásához.
A nagy körültekintéssel megtervezett applikátor megemeli és íveli a pillákat, vékony hegye eléri a szemzugban lévő apró szálakat is, míg vastag, középső része elképesztően dús és göndör pillákat eredményez.
A kívánt hatás már egyetlen réteg felvitelével elérhető.
És mindezt csomósodás nélkül!

Készülj fel vad, rock érzést keltő, élénk és lüktető fekete színre. A spirál ultra intenzív pigmentjei drámai, erős megjelenést biztosítanak,
a botrányosan figyelemfelkeltő hatás nem marad el!


•    A megtört, szív alakú kefe göndöríti és megemeli a pillákat,
     dús és ívelt hatást keltve már egyetlen     rétegben is
•    Az ultra intenzív formula lüktetően vad, mély színt ad a pilláknak, a drámai hatás nem marad el
•    A 80-as évek rock zenéje inspirálta kígyómintás, texturált csomagolás azonnal
     felhívja magára a figyelmet – tökéletes összhatás

Rock the London look.A termék elérhető 2014 februárjától 1999 ft-osjavasolt fogyasztói áron.Rimmel Glam’Eyes HD Szemhéjpúder Paletta - 4 változatban

4 HD palettával is előrukkolt a Rimmel London csapata és Kate Moss, melyek egyenként 5 különböző árnyalatú és színű szemhéjpúdert tartalmaznak.

Leírása:

Glam’EyesHD szemhéjpúder paletták új szintreemelik, amit a sminkről eddig gondoltunk, eljött a káprázatos, intenzív színek ideje.
A púderes-krémes kettős jellegű termék használható szárazon és nedvesen is,attól függően, milyen hatásra vágyunk. Bármilyen alkalomhoz illő, hosszantartó, csomósodás mentes sminket készíthetünk vele, garantált a lenyűgözően selymes végeredmény!

A paletták 4 árnyalatban érhetőek el:

#021 Golden Eye,
#022 Brixton Brown,
#024 PinkadillyCircus,
#025 Victoria's Purple, 


A paletták egyenként elérhetőek 20144 februárjától 2099 ft-os javasolt fogyasztói áron.


Get the London Look.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése