¨‘°ºO Követőim Oº°‘¨

2013. november 10., vasárnap

¨‘°ºO Újdonságok Az Astor Háza Táján Oº°‘¨

Sziasztok!


Gondolom már biztosan láttátok más blogokon is, hogy Ator új termékekkel kolekcióval jön hamarosan. Ha nem haragszotok én is bemutatnám őket nektek, rövid kis véleménnyel. :)
 Big&Beautyful BFly Butterfly Look

 Első körben az új spiráljukat mutatnám be, mely a Big&Beautyful BFly Butterfly Look nevet viseli.


Hogy mit is ígér? Hatalmas, gyönyörűen ívelt pillákat, melyeket a pillangó könnyed szárnyaihoz hasonlítanók, légies szárnyaló tekintetet kölcsönözve, miközben pilláink rugalmasak és puhák maradnak.
A spirálnak, mint eddig is, Heidi Klum az ihletője és arca, aki úgy nyilatkozott róla, hogy most aztán rebegtetheti dús és hosszad pilláit, ahogy csak kedve tartja.
És hogy mitől lesz ilyen varázslatos a hatás? Új zselés formula és speciális pillangókefe gondoskodik a rebegő, könnyed, dús és ívelt szempillákról, mely pillangó hatást vált ki.
A zselés formulának köszönhetően pehelykönnyű viaszt és mély, intenzív színű pigmenteket visz fel pilláinkra, a pillangó szárnyak inspirálta és ez által hullámos formát adva a kefének, megkönnyíti a spirál használatát és felvitelét a pilláinkra úgy, hogy még az eldugottabbakat is könnyedén elérjük vele.

Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirál

Rebegtesse pilleszárnyként szexi pilláit! Az Astor bemutatja a Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirált, amivel elérheti a végtelenül dús, hatalmas, szuper ívelt, mégis könnyed és rugalmas pillákat.

•    A zselés formula, benne leheletnyi viasz, garantálja a mély, erős színt,
     ugyanakkor puhává, szinte plüss hatásúvá varázsolja a lenyűgözően dús pillákat
•    A rugalmas, “pillangó” kefe tökéletesen követi a pillák ívét a belső szemzugtól
      a külső sarkakig, így teszi tökéletessé a pillangó hatást.

Most már annyit flörtölhet, amennyit csak akar!

Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirál javasolt fogyasztói ára: 2699.-Ft


Astor Fashion Studio NP Körömlakkok

A legdivatosabb színek, limitált kiadásban!

Az ASTOR 5 új árnyalatot dobott hozzá eme remek limitált kollekcióhoz, melyek remekül jellemzik az ősz és tél színeit. A lakkokat igazíthatod ruhához, sminkhez, eseményhez, sőt akár hangulathoz is, bármikor remek választás lehet.

Tiszta és manikűrözött körmökre vigye fel.
A könnyebb lemosás és a körmök védelme érdekében a körömlakk felvitele előtt tegyen fel alapozólakkot. Ha fedőréteget is felvisz, a lakkozás még tovább tart.
Jobb, ha egy vastag réteg helyett két vékony réteget visz fel. A száradás így rövidebb ideig tart.


  • Egyenletes felvitel
  • Intenzív színek és ragyogás
  • Akár 5 napon át tartó színek
Astor NP Fasion Studio 264

Astor NP Fasion Studio 265

Astor NP Fasion Studio 267

Astor NP Fasion Studio 269

Astor NP Fasion Studio 272


Nos be vallom, a spirálra kíváncsi vagyok nagyon, de nem a reklámja miatt. Mert hát azért ekkora csodák nincsenek, bár ha vannak, légyszí cáfoljátok meg. :D
Nos a csomagolása nagyon tetszik ső a keféje is érdekes nekem. És kíváncsí vagyok arra a pigmentáltságra, és arra a szexi pilliszárnyhatásra amit ígér, miközben rugalmas marad a pillám.

A lakkoknál pedig bár nem rajongok a narancssárgáért magamon, ez a szín itt tetszik, de a lila is megfogott. :) Bár azért az összeset el tudnám fogadni. :D

Nos csajok, titeket megfogott valamelyik termék?Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése