¨‘°ºO Követőim Oº°‘¨

2013. október 10., csütörtök

¨‘°ºO Beyonce Legújabb Parfümje - Beyonce Heat - The Mr. Carter Show World Tour Oº°‘¨

Sziasztok!


Beyonce előrukkolt legújabb parfümjével, szám szerint sorban a 4.-el, mely a The Mr. Carter Show World Tour nevet kapta és limitált kiadású.
Személy szerint szeretem Beyonce parfümjeit, az első parfümöm is Beyonce parfümje volt, még hozzá a legelső. :)
MEGMUTATJUK A TÜZET, AHOGY EDDIG MÉG SOHA NEM LÁTHATTA….
Ahogy Beyoncé megkezdte a várva-várt The Mrs. Carter Show című világ körüli koncert körútját - csaknem négy évvel az előző turné után - a rajongók egyedülálló módon ünnepelhetik historikus utazását: külön erre az alkalomra egy új illatot kreált, hogy még emlékezetesebbé tegye ezt a különleges eseményt.
Ezt a nőies, virágos-gyümölcsös illatot az IFF híres parfümőrével, Clement Gavarry-val közösen alkották meg.  Az illat csodálatosan ragadja meg a lédús mangosztán és az acai gyümölcs édes kényeztetését, amit cseppnyi rózsabors fűszerez. Az illat szívében bőséggel nyílnak a virágok, egzotikus orchidea, ibolya levél és sambac jázmin bontja szirmait. Az elbűvölő kompozíciót az alapillat érzéki és szexis jegyei ölelik körbe, melyet madagaszkári vanília, gazdag ausztrál szantál és indonéz vetiver akkordok alkotnak.
A végeredmény egy lenyűgöző, aromás, felejthetetlen illat. 

A türkiz színű, arannyal díszített parfümös üveg olyan, akár a nőiesség ódája, hosszú, vékony nyakát elegáns arany gyűrű ékesíti, rajta a művésznő neve,  az üveg alja érzékien gömbölyödik, hangsúlyozva az illat szexisségét. A kifinomult kartondobozon megismétlődnek az üveg design elemei, a gyönyörű türkiz szín, arany keretezés, domború logo – minden eszköz egyedülállóan hangsúlyozza az illat és Beyoncé koncert turnéja közötti szoros kapcsolatot.A Beyoncé Heat The Mrs. Carter Show World Tour limitált kiadású parfüm szeptemberben kerül bevezetésre, a Beyoncé HEAT illatcsalád negyedik tagjaként.

A Mrs. Carter Show World Tour világkörüli koncertkörút majdnem egy évig fog tartani. A turné 2013 április 15-én Európában kezdődött és több, mint 20 fellépésből állt, beleértve a londoni O2 arénában rendezett 6 éjszakás programot. Június 28-án kezdődött az észak-amerikai turné, amit a brooklyni Barclay Centerben tartott több éjszakás rendezvény fog lezárni.
Szeptember 27-től Beyoncé részt vesz a legnagyobb latin-amerikai zenei fesztiválon, a “Rock in Rio” rendezvényen Rio de Janeiroban, Brazíliában. Ezután Ausztráliába és Ázsiába is ellátogat.


 Nekem már az üvege is nagyon tetszik így kíváncsi vagyok, milyen lehet az illata. :)

Ti mit gondoltok lányok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése